Mandagstromming

En trommesirkel er en gruppe mennesker som kommer sammen for å spille og ha det gøy. Med trommer og perkusjon utforsker vi samspillet, med alle sanser åpne på leting etter de gode rytmiske møtene og den gode grooven.

Vår trommesirkel har holdt koken i Teaterbrakken på Paradis i over fem år! Fra 2010 har vi holdt til i det flotte Kulturhuset på Nesttun.

Trommesirkel for voksne.

Dette er det ideelle møtested for alle som er glad i å tromme, også de som ikke synes de er gode nok. Her er du god nok, og du vil bli overrasket over hva som etter hvert vil komme til å trille ut av dine rytmiske ermer.

Drop-in

Dette er et drop-in-tilbud hvor DU kan bli med og skape spennende, unike, aldri tidligere publiserte groover, ut fra hva som oppstår der og da. Vi følger ingen spesiell kulturell stilart eller tradisjon. Grunnleggende opplæring blir gitt. Resten er opp til deg. Her kan du komme og få påfyll med energi og inspirasjon!

Prestasjonsangst og musikkpoliti er det lite av i vår trommesirkel. Spilleglede, kreativ galskap og forløsing av iboende musikalitet er det imidlertid rikelig av!

Alle er hjertelig velkomne til å delta; enten du er en dreven trommis eller helt fersk. Påmelding er ikke nødvendig – bare møt opp og ta gjerne med deg en venn!
Trommer og perkusjon får du låne, – godt utvalg!

Første gang er gratis.

Sted: Fana Kulturhus på Nesttun (Østre Nesttunvegen 18)
Tid: Mandager 19.00 – 21.00
Pris: kr 80,- (kr 50,- med klippekort).
Student/arbeidsledig kr 50,-
Ansvarlig: Lars Kolstad i samarbeid med kulturkontoret i Fana.

Spørsmål? Kontakt meg gjerne

Mandagstromming på facebook
TROM på facebook