Rhythm 2 Recovery Dagskurs 2024

26. mars 2024

Hei og velkommen til påmeldingsside for Rhythm2Recovery dagskurs.

Påmelding kan gjøre i nettbutikken:

Gyldig påmelding er sikret så snart kursavgiften er betalt. Det gis 20% rabatt for 3 eller flere deltakere fra samme arbeidssted. Det gis studentrabatt som monner for de 10 første studentene som melder seg på! (Studenter bes skrive inn sitt studiested i feltet for «Tilleggsinformasjon» på registreringssiden).

Kurset finner sted på Kulturhuset i Bergen lørdag 15. juni fra kl. 10.00 til kl. 17.00

Lunsj og lunsjtilbud

Vi holder kaffe/te og frukt til pausene, men lunsj er ikke inkludert.

Enten kan du ta med deg matpakke selv, eller du kan spise på restauranten i naborommet.

Serveringstilbud Kulturhuset 2024

NB. Lunsjbestilling er bindende og meldes til meg på lars@trom.no senest onsdag 12. juni. Dette er viktig for å unngå å miste verdifull tid i forbindelse med servering.

Husk ellers å ta med deg penn og noe å skrive på, evt. vannflaske.

Mer info om R2R og research (PDF)

Boken Rhythm to Recovery

Hvis du vil skaffe deg boken kurset bygger på, kan den kjøpes fra ARK her: (To ukers leveringstid).

https://www.ark.no/produkt/boker/dokumentar-og-faktaboker/rhythm-to-recovery-9781785921322

Her kan du lese tilbakemeldinger om erfaringer knyttet til bruk av R2R innen så ulike områder som skole, musikkundervisning, terapi/counselling, fengselsvesen, rusbehandling, psykiatri, arbeid med mennesker på autismespekteretutviklingshemmede og funksjonshemmede. (link til General Tesimoials).

Simon Faulkner

Simon Faulkner er en internasjonal pionér når det gjelder å bruke rytme som metode for å hjelpe med sosial og følelsesmessig læring og bearbeidelse av traumer. Han har vært nært involvert i forskning om fordelene med tromming og har skrevet over et dusin fagfellevurderte tidsskriftartikler.

Simon har samarbeidet med et bredt spekter av fagpersoner som arbeider med utfordrende problemstillinger innen forskjellige populasjoner. Disse inkluderer «kids at risk», rusomsorg, psykiske helseutfordringer, innsatte i fengsel, utviklingsforstyrrelser, autismespektret, samt familiearbeid og ansatte i bedrifter.

Simon er kjent for sitt arbeid med stoff- og alkoholforebyggingstjenesten «The Holyoake Institute», hvor han konstruerte, designet og leverte den prisbelønte DRUMBEAT-intervensjonen og dens utvidelse, dataspillet DRUM BEAT Quest – som brukes av helse- og utdanningsinstitusjoner i land over hele verden. Siden han forlot Holyoake, har Simon jobbet for å utvide R2R-modellen og øke mangfoldet anvendelsesområder.

Simon har omfattende erfaring med tverrkulturelt arbeid og har levert terapeutiske intervensjoner og opplæringsprogrammer til aboriginale og Torres Strait Islander-samfunn over hele Australia, samt 1. nasjonssamfunn i både USA og Canada. Simon har også jobbet tett med traumatjenester som støtter flyktningpopulasjoner fra et bredt spekter av bakgrunner.

Simon Faulkner er en venn og kollega av meg, bosatt i Australia. I tillegg til å ha utviklet R2R, har han gjennomført videreutdanningen innen Drum Circle Facilitation Trainer Certification sammen med meg.Selv gleder jeg meg veldig til kurset, og håper selvfølgelig å se deg der!

Trom som du er!